• 15
    medyada bir söylem var, aynı anda oynayamazlarmış...
    oynar kardeşim, oynar. koy kanatlara kerem ve onyekuru'yu, ortaya da feghouli'yi. beslesin bu iki kanadı. arkaya da orta sahayı toparlayacak taylan'ı koyup, forvete muhammed'i yerleştir. mis gibi takım işte. nereye oynayamıyor?
    bu kadro oynayamıyorsa zaten ciddi bir kurgu problemi var demektir. fatih terim özelinde söylemiyorum, bu iki oyuncuyu aynı anda oynatıp da verim alamıyorsanız teknik direktör problemi vardır. fatih hoca bu ikiliyi birkaç maç dışında denemedi bile. zamanında üst üste 3 maç ilk 11 çıkarsaydı, bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. hoca gerçekten saçma sapan denemeler yaptı bu sezon. şu adamları oynatsaydı, gençlik aşısını kursaydı yemin ederim ki şu anki eleştirilerimde bulunmazdım. kimse bu kadar eleştirmezdi. gittik kanatta babel'i, taylan yerine kiralık etebo'yu, muhammed varken falcao'yu falan izledik. bu sene olmasa gelecek sene için elimizde dinamik bir takım olacaktı ne güzel. koskoca fatih terim'e şampiyon olamadı diye kimse çamur atmazdı ama bunu kendi istedi maalesef. elde ne var?
    elde var sıfır. seneye tekrar kadro kur, takımı tekrar alıştır. avrupa'da tekrar beşlik ol, azıcık eli yüzü düzgün bir takıma elen...
    3 senede 50 tane oyuncuyla oynadık, bu kadar değişiklikle başarılı olunmaz. umarım önümüzdeki süreçte artık bu ikiliyi görürüz kanatta. değişimli olarak gayet de oynayabileceklerini düşünüyorum.

    bu iki oyuncunun özellikleri birbirlerinden tamamen farklı. onyekuru hızlı ve araya kaçan, gol vuruş repertuvarı daha geniş(bu sene pek göremedik) bir futbolcu. kerem ise daha teknik ve pas kabiliyeti yüksek bir futbolcu. bunun yanında onyekuru'nun da burada dillendirildiği kadar kötü bir pas kabiliyetine sahip olduğunu düşünmüyorum. ikisi de bekine yardım edebilecek futbolcular. özellikle onyekuru bu konuda bekine oldukça yardımcı oluyor. bu ikili oynar. oynamalıdır. bunu genç oyunculara forma verelim hayalperestliliğiyle söylemiyorum. yapamam da zaten çünkü bu adamların yaşı olmuş yirmi üç. genci mi kalmış?
    sezonun kalan kısmında umarım on birde beraber oynarken görebiliriz. daha iyi bir seçeneğimiz yok zaten. hoca neden bu kadar inat etti anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın