• 88
    fatih terim‘in derbi veya avrupa maçı olmadığı sürece rakibi analiz etmeden kendi oyununu oynamak üzerine sürekli uyguladığı saçmalık.

    bizim ne yapacağımız gün gibi ortada iken rakip zaten kısır olan oyunumuza önlem alınca da afallıyoruz zaten. zayıf takımlara bu kadar rahat kaybetmenin başka da açıklaması yok.

    13 mart 2021 kayserispor galatasaray maçında denediğimiz ve hücum gücü çok zayıf kayserispor karşısında bile aaron lennon‘ın defalarca tehlike yarattığı, bizim futbolcu grubumuz açısından saçmalıktan öte olmayan 4-1-3-2 ya da 4-1-2-1-2, her neyse, dizilimini çok hızlı hücum oyuncuları olan rizespor karşısında* da aynen denemek rakibi hiç umursamamak ve rakibe karşı hiç hazırlanmamak demektir.

    şu iki maçta yapılanların doğru dürüst savunmasını yapamadan fatih terim’in günümüzden çok uzak futbol mantalitesini geçmişte yaptıkları ile savunmaya çalışanlar galatasaray’a en büyük zararı verenlerdir.

    fatih terim’i çok büyük çoğunluğumuz sadece seviyor da değil çok seviyoruz, ama son iki maçta yapılanları bile savunmaya çalışmak, hele de bunu taktik üzerinden savunmak bana göre iyi bir taraftarlık değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın