• 3382
    ligin ilk bölümünde çok net bir hakem desteği aldılar. bu desteği unutmamalı, inkar etmemeli, “post truth” haline getirmemeliyiz.

    bugün bu noktada olmasında, özgüvenli ve şampiyonluk havasında olmasında en büyük pay hakem desteğinin. bu yüzden galatasaray’ı beşiktaş üzerinden eleştirmek çok büyük yanılgı. eşit şartlarda savaşmadık. beşiktaş lehine net bir çifte standart uygulandı.

    aldıkları seri galibiyetler ile futbolları da daha iyi noktaya geldi. rosier, ghezzal gibi adamlar kariyerlerinin hiçbir döneminde oynamayacakları topu oynuyolar şuan. sergen zaten iyi hoca, sonuç almayı biliyor ve şansı da çok iyi gitti.

    bakın hakem desteği olmasa, kaymak gibi seriler yaptırılmasa ne ghezzal’ın, ne rosier’in, ne josef’in esamesi okunuyordu bugün.

    galatasaray için çok üzgünüz ama olayları karıştırmamak gerekir.

    ben beşiktaş’ın şampiyon yapılmak için değil, fenerbahçe ile bizi yanlız bırakmamak, bizi daha kolay harcamak ve rating için kollandığını düşünüyorum. aylar önce de söyledim, eğer fenerbahçe ile yalnız kalırlarsa fişleri çekilecekti. ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

    beşiktaş’ın bu sezon futbol şansı da çok yüksek. maçlarındaki kendilerinin ve rakiplerinin gol giren-kaçan gol pozisyonlarıyla bizim maçlardakini karşılaştırabilirsiniz. gol beklentisi oranlarına bakmadım ama bunu doğrulayacaktır eminim. gs-bjk karşılaştırması yapılacak en doğru yer burası. ayrıca rakiplerinin maçlarında bile hep kendileri için en iyi sonuçları aldılar. son örnek kupa finalinde alanya yerine antalya’nın gelmesi. bu tarz şeyleri de bjk şampiyonluğunun sinyali olarak görüyorum.

    bir tane olaylı, bir tane kırılma maçları yok. olursa hikayesiz ve şaibeli bir şampiyonluk olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın