• 223
    makas açılmıştır hem de öyle böyle açılmamıştır. kötü futbol oynuyor olmamız başka bir konu. o konuda sığınılacak birşey değil bu. ama bazen sahada rakibe gücümüzün yetmediğini hissediyoruz işte. o hissiyat da makasın açılmış olması ve rakipteki yeteneklerin seninkilerden farklı olması ile açıklanabilir.
    ha diyebilirsiniz ki slavia prag, dinamo zagreb vs nasıl yapıyor?
    cevabını genç kardeşlerim bilmiyor veya farketmiyor olabilir fakat o büyük dediğimiz takımların galatasaray'a karşı çıktığı ciddiyet ile o ismi geçen takımlara karşı çıktığı ciddiyet çok başka. galatasaray ismi ister istemez hala ve hala rakipleri tedirgin ediyor ve daha bir ciddi çıkıyorlar.
    süper ligde gençlerbirliği'ne veya ankaragücü'ne çıktığın ciddiyetle alanyaspor'a çıktığın ciddiyet aynı mı? değil. hah işte bizim dezavantajlarımızdan birisi de bu. ha bunu yaratan da yine biziz. en son ciddiyetini hafiften kaybeden real madrid'i 3-0'dan turu verecek hale getirmişliğimiz var.
    ama yine de söylüyorum kötü oyun oynamak, hele hele sahada mücadele etmemek makasın açılması ile açıklanabilecek birşey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın