• 221
    makas açıldı, doğru. fakat kimlerle açıldı? 20 yıl önce başabaş oynayıp tokatladigimiz top seviye takımlarla makas açıldı doğru. hiçbir itirazım yok buna. zaten bu ekonomik seviyeye çıkmamız da imkansız. senede 200 milyon eur transfer yapan takımlarla aynı potada değiliz kabul.

    fakat şampiyonlar ligi'nde ya da avrupa ligi'nde görece daha düşük seviye takımlarla da mı makas açıldı? yani bugün zagreb, rangers, galatasaray, brugge dörtlü grubunda galatasaray gümbür gümbür lider çıkar diyebilir misiniz? diyemeyiz, diyemiyoruz çünkü oyun olarak da bu takımların gerisindeyiz.

    yani bizim için makas sadece ekonomik olarak değil, oyun olarak da açıldı. maalesef bu gerçek ile yüzleşmemiz lazım. sadece makas açıldı bizim o kadar paramız yok dersek bu takımlarla da aramız açılacak. açıkçası benim zaten beklentim, city, liverpool, real madrid, barcelona, psg gibi takımlarla rekabet etmek değil. yukarıda saydığım baş altı ve hatta onun da altı takımlarla mücadele edebilmeyi bekliyorum fakat o da son yıllarda mümkün olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın