resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 534
    kendisine neden bu kadar ön yargılı yaklaşılıyor anlamadım, baya da eleştirilmiş sözlükte şaşırdım açıkçası, evet yüksek profilli bir başkan adayı olmayabilir ama suyun karşı tarafında ülkenin en yüksek profili olan başkan var ve sitelerinden ahmet çakar'ın iddiaları üzerine açıklama yayınlıyorlar düşünün yani düştükleri seviyeyi, yani yüksek profilli başkan seçimi ya da zengin başkan profili ne duruş olarak ne sportif başarıyı garanti etmiyor.

    burada kimse mustafa cengiz'i parası olmadığı için eleştirmedi, eleştirilen nokta galatasaray değerlerini 3 yıl içinde diplere çektiği için eleştirdi ya da ben onun için eleştirdim diyelim.

    burak elmas olsun x kişisi olsun, parası olmasın kardeşim duruşu olsun, desinler ki evet ya galatasaray camiası cidden klas bir camia desinler. kimse farkında değil ama rakiplerin tinerci seviyesine indi kulüp yıllar içinde.

    örnekleri ile açıklayacağım benim kastım sportif başarı falan değil galatasaray değerlerini yansıtmak ve duruşuyla klasıyla imrenilen bir kulüp görmek istiyorum karşımda.

    öncelikle clubhouse'da burak elmas'a soruldu bu soru; galatasaray store ile ilgili hem yönetiminde bu işin uzmanı hem kendisinin yıllarca marka yönetimi alanında ceo'luk yapmasından ötürü oraya bambaşka bir hava geleceğini düşünüyorum. hangimiz gsstore'ye girince gözü gönlü açılıyor formalar dışında bir sürü dandik şeyler fiyatları da cabası hiç birşey alasım gelmiyor yahu.

    benim dikkat edeceğim bir başka nokta ise transfer edilen oyuncunun imza töreni, misal mustafa cengiz döneminde imza atılmadan önce futbolcu günlük kıyafetiyle stadyuma gelip mustafa cengiz'in odasında 3 yönetici ile beraber fotoğraf çekilip tanıtılıyor istisnasız, yuvarlak masa değişmeyen renkli takım elbiseleri ile iki yönetici en sağda ya da solda ise transfer edilen futbolcu.
    yani siz bu görüntüyü tuttuğunuz kulübe yakıştırıyorsanız benim size zerre lafım yok, ama ben yakıştıramıyorum ya, bu kadar kültürü, değerleri mekteb-i sultani gibi gururu olan camia 2.lig kulübü gibi transfer açıklayamaz kardeşim.

    daha çok sayarım ama baktım ki çok uzayacak kısa keseceğim, burak elmas bana konuşmalarında o değişim havasını verdi.

    gelir göreve o da tutmaz sözlerini yine en karşısında ben olurum ama genel olarak geçmişe takılmayı ya da günümüz yönetim şeklini savunmayı bırakın artık bu kulübün değeri, vaad ettiği şeyler çok fazla deneyelim ısrarla bu cevheri işleyebilecek birini, bu burak olur ahmet olur ama olacak olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın