resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kocaelispor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1039
    öncelikle uzun süredir çeşitli sebeplerle oynamadığı için üzgün olduğum, takıma bir an evvel geri dönmesini ve dinamizmini, hırsını sergilemesini beklediğim futbolcumuz. eğer hoca da olur verirse malum sebeplerden ötürü rize maçı onun için biçilmiş kaftan.

    ikinci olarak düğün konusunda şu bakınızı vermekten büyük bir onur duyarım: (bkz: bize ne)

    bu sosyal medya peydah olduğundan beri algılarımız, düşündüklerimizi söyleme şekillerimiz, tepkilerimiz fazlasıyla değişti. her halttan bir linç kültürü doğurmaya başladık. bakın renktaşlarım bizim kulübümüzde oynayan, bizimle aynı renklere gönül verdiğini söyleyen bir futbolcunun bizi ilgilendiren noktası performansı, aidiyeti ve giderse de bonservisi falan olmalıdır.

    düğün bu. gidebilir, gitmeyebilir. belki sadece kız arkadaşı gitmiştir. ki gördüğüm kadarıyla oğulcan'ın bir fotoğrafı yok. bazı yazarlar akrabalık durumu olabileceğini söylemişti, bence öyleyse de gitmesi gayet normal bir durum.

    çok uzattım, farkındayım. diyeceğim odur ki; bu adamların bir özel hayatları var. bence fazla müdahil olmamak en iyisi. böyle efendi adamları bu kadar magazinel sebeplerle soğutmak akıl karı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın