resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1035
    taraftar kendinde nasıl bir had buluyor da oğulcan'ın hayatına karışabileceğini düşünüyor?
    oyuncu kiminle arkadaşlık edeceğini taraftara ya da herhangi bir yöneticiye soracak değil, sormaz da. bu kimseyi ilgilendirmez.
    galatasaray kimliği adı altında irfan can ile yakınlık kurdu, irfan transferi gerçekleşmeyince kulüp küçük düştü gibi söylemler doğru değil. oyuncu gelmedi, defter kapandı. koskoca kulüp bir oyuncunun söylemleri, transferi üzerinden büyüklüğünü sorgulatmaz. sorgulayacaksak büyük olduğumuzu kabul etmeyelim o zaman?
    ne oldu şimdi, oğulcan ve taylan kahveli gol sevincinde bulundular, oyuncu gelmeyince küçük mü düştük? medya tehlikeli araç gerçekten. insanların duygularıyla oynamakta çok başarılı. gazetelerde, sosyal medyada bu transferin başarısızlığı oğulcan ve taylan'a yazılmasa kimse bu oyuncuları suçlamayacaktı. suçları falan yok çünkü. bu adamlar irfan'ın menajeri değil arkadaşı.

    fatih terim ve arda da acun ile arkadaştır. fatih terim'e karışabilir misiniz "hocam arkadaşlık yapmayın onunla" diye?
    kimin ne haddine?
    oyuncular kulüplerin kölesi değildir. bazı yorumların sınırı çok aştığı kanaatindeyim. sporcuyla ilgili sorun varsa sene sonu yollar ayrılır zaten. teknik ekibin bununla ilgili bir problemi var mı bilmiyoruz. neden insanlar kafasına göre kendi doğrularını oyuncuya dikte etmeye çalışıyor anlamış değilm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın