resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1029
    arkadaşlık kavramının yeni kavramlarını üzerinden öğrendiğimiz oyuncu.

    arkadaşlar empati yapmak çok zor değil. hadi hep birlikte yapalım. en yakın arkadaşınızı düşünün. sizden bir yardım istiyor, bir konuda aracı olmanızı söylüyor. siz de hay hay diyip üstünüzle aracı oluyorsunuz. üstünüz sizin sözünüze itimat edip bu konu üstünde çalışmaya başlıyor. bunu duyan rakip firmanız sizin arkadaşınızın değerli olduğunu düşünüyor ve daha fazla para veriyor. bunu öğrenen üstünüz size geliyor ve olayları anlatıyor, rakip firma daha fazla para veriyormuş arkadaşınızla konuşup durumu öğrenin diyor. arkadaşınız ben sizin firmada olmak istiyorum diyor ve siz de bunu üstünüze söylüyorsunuz. üstünüz çalışmalara devam ediyor, sağda solda dillendiriyor ve ihtiyacı olan bir bölgeyi -sizin teminatınıza güvenerek- doldurduğunu düşündüğü için sevincini gizlemiyor. tam iş bitecekken rakip firma geri çevrilemeyecek bir teklif yapıyor arkadaşınıza. siz de o sırada arkadaşınıza ulaşmaya çalışıp son durumu öğrenmeyi istiyorsunuz ama arkadaşlarınız ne sizin ne de üstlerinizin telefonuna çıkıyor. sizde sonucu herkesle aynı anda öğreniyorsunuz, fotoğraflar düşüyor falan.

    yukarıdaki empati çalışması olayın yumuşatılmış hali. buna ek olarak işin içerisinde basın ve size açılmış olan bir dava süreçleri var. arkadaşınız da bunları biliyor. buna rağmen arkadaşınızın düğününe gidip (iddia bu yönde) size dava açmış, sizi ağzından düşürmeyen bir firmanın temsilcisiyle aynı ortamda bulunmayı tercih edip etmeyeceğinizi düşünün.

    edit: bu çalışma oğulcan'ın irfan'ın düğününe gittiği iddiası ile yazılmıştır. giden kişi oğulcan'ın sevgilisi ise kimsenin bir şey söylemeye hakkının olmayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın