resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1027
    olayların nasıl geliştiğini tam olarak bilmeden ne yargılamak ne de normal karşılamak doğru değil ama eğer yazıldığı gibi irfan can, fener'e transfer olduğu gün taylan ve oğulcan'ın telefonlarına çıkmadıysa -ki o gün ikisinin de irfan'ı takipten çıkartmaları ve fotoğrafları silmeleri bunun doğru olabileceğine delalet sayılabilir. böyle bir adam benim arkadaşım olsa daha da görüşmem. görüşeni de pek onaylamam.

    yok irfan fener'e transfer olacağı gün delikanlı gibi oğulcan ve taylan'la konuşup: ''arkadaşlar sizi de zor durumda bıraktım ama kulübüm başakşehir, ailem, menejerim fener'le anlaştı, ben de daha inat edemiyorum, size de mahçup oldum hakkınızı helal edin'' demişse ben böyle bir arkadaşımı silmem. belki eskisi gibi sıkı fıkı olmam ama açıktan da tavır almam. empati yaparım.

    mesele arkadaşının fener'e transfer olması değil; sözünde durup durmaması, davranış ve iletişim şeklidir. irfan'a baştan tavır almalarında ki sebeb tam olarak neydi bizimkiler haklı mıydı yoksa o günlük sinirle biraz ergence mi davrandılar bilemem. bu yüzden yargılamam. ayrıca bütün fenerbahçe yönetiminin tam kadro olduğu bir düğüne gittiğini de sanmıyorum. kız arkadaşı yanına başka bir arkadaşını, akrabasını falan alıp gitmiş de olabilir. biz de zaten elimizde tam net şeyler olmadan varsayımlar üzerinden boş muhabbeti sevdiğimizden çene çalıp duruyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın