resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 522
    kendisinin başkan seçilmesini istemediğim kişi. önyargılı olarak yaptığım bir yorumdu bu. bu akşam kendisini dinledim ve önyargımın maalesef haklı çıktığını gördüm. kendisi kesinlikle başkan olmamalı.

    başkan olursanız neler yapacaksanız sorusuna cevapları:

    istişare grubu kuracağız, güçlü bir finansal yapı oluşturacağız, sağlam sponsorlar sağlam ilişkiler kuracağız, uzun süreli düşüneceğiz, ekibimizi güçlü kurduk başarılı olacağız galatarasarayı hakettiği konuma getireceğiz, galatasarayın dna'sın lokomotif olmak vardır, ilkleri hep galatasaray yapmıştır... bla bla bla.

    damat da türkiye ekonomi ekonomisiyle ilgili bu tarz konuşup dururdu. soyut cümleler bunlar. ben de konuşurum bu şekil. somut vaatte bulunun yahut vaatte bulunmayın. ben de konuşurum bu tarz, daha güzel konuşurum hatta, al:

    galatasaray sözlükten avukatbey olarak başkan seçilirsem neler mi yapacağım?

    galatasaray'ı avrupa'da şanlı günlerindeki gibi başarılı temsil edecek futbol takımını oluşturacağız, bu kulübün batıya açılan pencere olduğunu unutmadan bu ülke sınırları içerisinde yarışmacı olmaktan çıkaracak, yeniden avrupa'da yarışma konusunda süreklilik arz eden sportif bir yapı kuracağız, bunu yaparken finansal disiplinden taviz vermeyeceğiz, kuracağımız finansal sistem bizden sonraki yönetimlere kolaylık sağlayacak, şampiyon olamadığımız yıl mali olarak dağılmayacağımız bir gider sistemi oturtacağız, tüm kurulların galatasaray'a karşı adil ve hukuk çerçevesinde davranması için görevimizin son gününe kadar mücadele edeceğiz, amatör branşlarda takımların kendisini çevireceği mali yapıyı kuracağız, stadyuma bulacağımız sponsorluklar zemin, çatı ve diğer tüm giderleri karşılayacak, galatasaray camiasını birleştirici şekilde hareket edeceğiz, her üyemize kulak vereceğiz, galatasarayın demokratik yapısına asla zarar verecek bir harekette bulunmayacağız, galatasaray'a yapılan saldırılarda tüm camia olarak göğüs germemize önayak olacağız, 2030 yılına kadar muhakkak şampiyonlar ligi şampiyonu olacağız.

    ya tamam da kardeşim, sormazlar mı adama? nasıl?
App Store'dan indirin Google Play'den alın