resim
Elayis Tavşan
Takım:Hellas Verona
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Hollanda
  • 4
    hollanda 2.ligi takımlarından nec nijmegen formasıyla bu sezon 30 maç 10 gol 7 asist gibi iyi bir istatistik yakalamış 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu.

    elayis üç sezondur hollanda 2.lig takımlarında performans gösteriyor ve golcü kimliği olan kanat oyuncusu. sezon başı rotterdam takımından çok cüzi bir bonservis karşılığında nijmegen takımıyla imzalamıştı.

    biz kerem gibi bir oyuncuyu 2.ligimizden bulup alıyoruz kadromuzda yer veriyoruz ama hollanda altyapılı elayis ismini neden oldukça 200-300 bin euro cüzi ücretli durumdayken alıp getirmiyoruz. evet her uygun ücretli oyuncu getirilip takım şişirilemez ama 3 sezondur oyuncunun kumaşını oturduğum yerden görüyorken scout ekibi neden bu tarz fırsatları teknik heyete sunmuyor. sekidika'dan çok daha kaliteli bir kanat oyuncusu ayrıca babası türk olduğu için yerli statüsünde oynatma fırsatımız da var sanıyorum.

    sezon başı alsaydık kadroda tutmasak bile yine rahatça hollanda takımlarından birisine kiralayabilirdik. şimdi istesek 2-3 milyon euro'dan aşağı kapıyı açmazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın