• 61
    en son fm 2008 oynamış birisi olarak, xbox gamepass ile oynamaya çalışıyorum şu sıralar.

    normalde xbox üzerinden edition versiyonunu oynamak istedim ancak çok kullanışlı gelmedi konsol üstünden oynamak. ben de evin izbe yerlerinde kalan, içerisinde windows 7 yüklü 10 yıllık dizüstü bilgisayarımı çıkarttım. windows 10 güncellemesini yapınca oynatmaya başladı.

    ilk izlenimim;

    bu oyuna ne olmuş arkadaş? ben en son oynadığımda kadroyu sürüp oynuyordum. şimdi bin tane detay var. kaç gündür video izliyorum oyunu anlamak için. antrenmana karışmıyorum sadece. o kadarı da bana fazla gelir, bilmiyorum hata mı yapıyorum. taktik konusunda ise şimdilik birkaç hazır taktiği deniyorum. dediğim gibi yıllardır oynamadığım için oyun zaten fazla geliyor bana, özel varyasyonlar deneyemiyorum. zaten klasik, galatasaray ile başladım. zaten oyunu anlamadım, hiç alt lig takımlarla oynayamam şimdilik. ilk sezon gerçekçi olsun diye de transfer, al-sat işlerine girişmedim, mevcut kadro ile devam ediyorum.

    10'da 10 yapan trabzonspor'un arkasında ligde 25 puanla 2. sıradayım fenerbahçe ile birlikte. avrupa liginde gruplardan çıktık, efsanevi bir napoli deplasmanı oynadık ki tadı hala damağımda kaldı. 30 şut ile bitirdik, 4 attık. sonraki turda zenit geldi, iş çıkışı devreyi bitirmeyi umuyorum bugün.

    ergenlikte yaptığım save-load işlerine girmeden, editörden bir şeyleri değiştirmeden oyunda neler yapabileceğimi merak ediyorum şu an için. ama dediğim gibi oyun benim bıraktığım 10-12 yıllık sürede bambaşka bir şey olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın