• 3356
    16 mart 2021 beşiktaş başakşehir maçından sonra aykut kocaman maçla alakalı şu sözleri söyledi.

    aykut kocaman: "bunu söylerken utanıyorum ama beşiktaş sürekli oyunu kesmek için kasti fauller yapıyor. "

    beşiktaş'ın ileride top tutabilmesinin en büyük sebebi bu. rakip forveti ya da ileri uç oyuncusu topu arkası dönük alır almaz indiriyorlar. o da olmadı karşı yarı alanda sert şekilde faul yapıyorlar. hakemler de arkadan çekmelere, bileğe basmalara, hızlı hücumu durdurmalara kart vermedikleri için, rahat rahat oyunu durdurup, topun karşı yarı alanda kalmasını sağlıyorlar.

    açıkçası beşiktaş'ın bu kadar abartıldığı görünce, bütün spor yorumcuları tek bir ağızdan, ligin üstünde çok iyi oynuyor, müthiş işler yapıyorlar, sergen bir dahi falan diye anlattıklarında ve burada da çok fazla övülünce 16 mart 2021 beşiktaş başakşehir maçı'nı ayrı bir gözle izleyeyim dedim. kalecileri her topu uzun oynadı, defans her topu uzun oynadı, rakip çıkarken faul yaparak ve sert bir şekilde oynadılar ve turu geçtiler. iddia ediyorum, eğer biz böyle oyun oynayıp tur geçsek, burada fatih terim taktik bilmiyor, bilmem kaç senedir düzgün maç izlemedik, böyle tur atlayacağımıza yenilelim daha iyi diye bir sürü yorum okurduk.

    ayrıca beşiktaş takımı'nın sanki çoluk çocukla maçlara çıkıyormuş gibi muamele görmesi de çok garip. biz sezona orta sahasız başlarken, adamlar adem ljajić, mensah ve dorukhan'ı neredeyse hiç kullanmıyorlar. forvetleri aboubakar ve ghezzal gayet kariyerli ve iyi oyuncular. sakatlanmadıkları sürece de kaliteli oldukları aşikar. defanslarında hırvatistan milli takımının değişilmez defans oyuncusu vida oynuyor. yani bu takım kağıt üstünde kötü bir takım değil.

    uzun lafın kısası, futbolda bir kaç hususu hakemler yardımıyla iyi yapan, bu sayede hücum devamlılığı sağlayabilen, duran topları iyi kullanan takım. eğer 2020-2021 sezonunda şampiyon olur ve şampiyonlar liginde ülkemizi temsil ederse foyaları ortaya çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın