• 33
    bu maçtan 3 puan almanın bir çok avantajı var. rakiplerden önce oynamak, direk rakiplerin birbirleri ile oynaması gibi. ancak biz ne zaman böyle avantajlara odaklansak maç istediğimiz gibi gitmiyor. bu nedenle ona buna bakmadan kendi maçımıza odaklanalım. kadromuzun nasıl çıkacağı son maça bakarak az çok belli.

    --------------canımız ciğerimiz---------------
    yedlin-------boss-------marcao------saracchi
    -------gedson-----etebo------emre-----------
    --------------------soso------------------------
    --------mohammed-----el tigre---------------

    fatih hocamızın bu dizilişi bozacağını hiç sanmıyorum. belki soso yerine yine emre akbaba çıkar ama soso son maç fena bir görüntü sergilemedi. rakibi açmada da emre akbaba yeterli olmadığı için soso daha mantıklı duruyor. ayrıca gedson ile soso yer değişerek gedson'un dönen topları toplayabilmesi için atletizminden yararlanabiliriz. soso ise geriden oyun kurmaya yardımcı olabilir.

    bu maç özelinde önemli handikap ise zemin. son durumu nedir ne değildir bilemiyoruz. ancak bu 11 ile topu yere indirmek yerine kenar ortaları ve uzun toplarla hücum etmek daha sağlıklı olabilir. zaten ceza alanında yeterince kalabalık oluyoruz bu dizilişle. önemli olan bitiricilik ve atakları saçma bir şekilde bitirememe hastalığımızdan kurtulmak. böylece kontra yeme şansımız da azalmış oluyor.

    açıkçası bu maçta yine baskı kuracağımızı ama çok akıcı bir futbol oynamayacağımızı düşünüyorum. vurduğumuzun gol olduğu ve rahat bir maç olmasını dilerim.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın