resim
Ahmet Cakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1378
    ahmet çakar’ın kabasından salladığı gerçek dışı bir söz nedeniyle başının ağrıyacağını düşünüyorum. çünkü böyle bir konuşma olacağını zannetmiyorum. eğer öyle bir şey olsaydı, başakşehir maçında bahattin şimşek isimli mr. bilek, üç puanı başakşehir’den alıp fenerbahçe’ye hediye etmezdi. yine trabzon spor maçında bakasetas’a yapılan %100 penaltıyı gözlerini kırpmadan çalarlardı.

    karısına yaranmak ve fenerbahçe’ye amigoluk yapmak için boş bulunup salladı şimdi de kıvırdıkça kıvırıyor. savcılık çağırıp sorsa açıklamak zorunda çünkü ahmet çakar bir haberci değil. ve zaten söylediği de bir haber değil. gazeteciler haber kaynaklarını açıklamak zorunda değildir ama haber dediğin gerçekleşmiş, yaşanmış olaydır. bu bir haber değil iddiadır.

    bir faal hakem, diğer hakemlerin fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklarını nasıl öğrenmiş olabilir? hakemler toplanıp karar mı almışlar? böyle bir şey olamayacağına göre faal hakem de olsa olsa kendi kanaatini söylemiş olabilir. (tabi ben bir hakemin böyle bir şey söylediğine inanmıyorum) hadi söylediğini varsaysak bile dayanağı olmayan absürd ve akıl dışı bir söylemden öteye geçemez.

    yine söylüyorum, ülkemde maalesef adaletin çarkları işlemiyor. işlemediğinden de ahmet çakar gibileri ortalıkta fink atıyor. yazık vallahi yazık ki ne yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın