• 31
    rizespor’un sivas’tan hatta kayseri spor’dan daha diri ve dirençli olacağından hiç kuşkum yok. çünkü kayserispor maçında çekemedikleri fişi bu hafta çekmeye çalışacaklar.

    peki rize nasıl diri ve dirençli olacak? işte bu sorunun cevabı bende var ama açıklayamam. çünkü bunun için elimde belge olması lazım ama maalesef yok. hani diyorlar ya biliyorum ama ispatlayamam. işte o hesap. yalnız şunu söyleyebilirim; kayserispor’u karşımıza adeta uçurcasına çıkaran güçler aynısını rizespor’da da yapacak. bu nedenle asla hafife alınacak bir maç değil.

    şunu da ilave edeyim. kayserispor’u bundan sonraki maçlarda izleyelim. eminim ki ya önümüzdeki maçtan ya da bir sonraki maçtan itibaren artık sahada yürüyecekler. belki bu nedenle de küme düşecekler. bu da nereden çıktı diyenlere şöyle cevap verebilirim. galatasaray’a karşı olağanüstü diri ve mücadeleci olan takımların bizden sonraki haftalarda aldıkları sonuçlara bakın ne demek istediğim anlaşılacaktır.

    özellikle küçük tabir edilen takımların birbirleri arasındaki maçlar köyler arası turnuva maçlarından farksız. sadece bir iddiası ya da düşme tehlikesi olan takımlar kendi aralarındaki maçlarda büyüklere karşı oynadıkları gibi oynuyorlar.

    sonuç olarak; konsantrasyon, konsantrasyon, konsantrasyon.

    (bkz: 19 mart 2021 galatasaray rizespor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın