• 3
    edirne de büyüyüp daha sonra çorlu'ya taşınmış biri olarak renk takıntısı yaşamama neden olan kulüptür. * *. fakat son zamanlarda başa gelen belediye başkanlarının yanlış atamalarından dolayı patır patır dökülmektedir.

    öyle yanlış atamalar yapılmıştır ki kim spor müdürü, kim kültür müdürü, kim sanat müdürü bilinmemektedir. hatta şöyle diyim. orta okul yıllarında basketbol oynarken kapalı spor salonunun başında ki müdür şuan belediye de fen işleri müdürü. böyle garip bir belediye.

    neyse ki çorluspor böyle desteksiz bir belediye içerisinde olunca ne gelişebildi ne de çıktığı en yüksek yerde tutunabildi. stadı tamamen sarı kırmızı renkler ile dolu iken şimdi onu da bizden almaya çalışıyor belediyemiz.

    çerkezköyspor'a satılacağı söyleniyor stadın ve tamamen mavi beyaz renklere boyanacağı söyleniyor.

    takımın ağır abisi gol kralı alpaslan ise bir sıralar galatasaray'a gidiyor diye anılmıştı. tabi bu bir şehir efsanesiydi. hakan şükür'ün takımdan ayrıldığı yıllar yanlış hatırlamıyorsam 36 gol atmış alpaslan " galatasaray'a gidiyor" şeklinde söylentilere isim oluyordu.

    takımın amigosu ile tüm çorlu insanı tarafından tanınan didi dir. herkesle muhabbet eden, gayet komik bu çingene abimiz * çorluspor'un olduğu gibi çorlu'nun da maskotu haline gelmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın