• 49
    sağa sola fetö suçlaması yaparak ayrıcalık kapmaya çalışan yöneticilerin ürediği bir bataklık bu kadıköy. mahmut uslu vardı, şekip mosturoğlu vardı, aziz yıldırım vardı. şimdi de ali koç, selahattin baki, alper pirşen, metin sipahioğlu vs. değişen sadece isimler özleri aynı. adamlar hem fetöcülerle tavla oynuyor, hem halı sahada maç yapıyor, hem kulübe üye yapıyor, hem olimpiyatlarına platin sponsor oluyor, hem evinde sohbet yapan futbolcuyu sportif direktör yapıyor, fetö’ye övgüler dizip zamanın başbakanına hakaret twitleri atan kişileri yönetici yapıyor hem de fetö kumpası var diye bağırıyorlar. yani tam mart kedisi misali.

    elinizde bir delil varsa gidin verin savcıya. siz bu ülkenin emniyetiyle, yargısıyla dalga mı geçiyorsunuz? yok operasyon yapın, yapmazsanız biz açıklayacağız demek ne demek. bunların yaptığı alenen ve resmen suç. çünkü elinde suç delili olanın savcılığa teslim etmesi yasa gereğidir. etmezse suçu gizlemiş demektir ve bu da başlı başına ayrı bir suçtur. fenerbahçe yöneticileri çirkefliğin zirvesini de aşmış gözüküyor ve maalesef bunun farkında değiller.

    şimdi şu iki soruya cevap versin bu yöneticiler:

    1-fetö sadece kadıköy’deki maçlarda mı devreye giriyor? deplasmandaki maçlarınızda uykuya mı dalıyor?

    2-var operatörü’nün pozisyonlarda nasıl bir etkisi oluyor? çünkü topun ayaktan çıktığı anı, oyuncuların el-kol hariç son noktalarını var hakemi belirliyor. var operatörü bu belirlemelere istinaden çizgiyi çekiyor. uğur meleke de bu konuya açıklık getirdi ve aynen bunları söyledi.

    şampiyon olmak için insanların ekmeğiyle oynayanlar, suçlayanlar, delilsiz iftira atanlar ve her yolu mübah görenler bunların bedelini ödemeyecek zannediyorlar. ilahi adalet tam zamanında tecelli eder. çünkü allah imhal eder ama asla ihmal etmez.

    kıyameti kopardıkları pozisyonda asla ve kat’a ofsayt yok üstelik. gerek yayıncı kuruluşun çektiği çizgide gerekse medyaya yansıyan, topa vurmadan hemen önceki görüntüde pozisyonun ofsayt olmadığı daha da net. fenerbahçe yöneticileri ne yapıyor? maç sonu açıklamalarında topun biraz flu gözüktüğü, yani yayıncı kuruluşun gösterdiği pozisyonu gösterip, bakın bu pozisyonda top ayaktan çıkmış, bunun öncesinde pozisyon ofsayt değil ama var operatörü pozisyonu ofsayt yapmak için bunu böyle yaptı dediler. halbuki görüntüyü bir geri çekince pozisyon biraz daha net ofsayt oluyor. burada soru şu? yayıncı kuruluş neden topun flu görüntüsünü göstermiştir de bir geri çekip net görüntüyü göstermemiştir?

    bence bu sorunun cevabı yayıncı kuruluşta aranmalı. bu flu görüntüyü veren kimse, işte o, olayı manipüle etmek istiyor olabilir. çünkü görüntüyü bir geri çekse ofsayt olmadığı çok net olduğundan hiçbir tartışma çıkmayacak. ha şunu da ekleyeyim, yayıncı kuruluşun verdiği topa vurma anı net değil biraz flu ve top ayaktan çıkmış gibi bir görüntü bir iz var ama bence yanıltıcı olan o iz. o iz nereden geldi anlamış değilim ama o iz kesinlikle top değil. top ayaktan çıkmamış henüz. o zaman o iz neden oluştu onun araştırılması gerekir. uğur meleke bu konuyla ilgili teknoloji henüz yeterli değil o nedenle bu izli görüntü oluşmuş dedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın