• 23
    maçın başka bir sahada oynanma şansının pek olduğunu düşünmüyorum. çünkü ne bunu sağlayacak yönetim ne de bu talebi kabul edecek tff var. eldeki zemine göre hazırlanmak lazım.

    taylan cezalı, büyük ihtimalle etebo oynayacak. bozuk zemin açısından bu çok büyük bir kayıp olmayabilir. ayrıca 4-3-1-2 dizilimi ile çift forvet çıkacaksak zeminin durumu ve etebo’nun oynama olasılığı ile uzun top ya da kenar ortalara yönelmek bu maç özelinde hata olmaz. ek olarak soso oynayacak durumda ise forvet arkasına dönen topları toplaması için hareketli bi oyuncu olması için gedson’u çekip orta üçlüye soso konabilir. ancak savunmada gedson sağ kanadı, soso ise göbeği kapatır.

    ne kadar ben 4-3-1-2 performansımızdan tatmin olmasam da formda olan iki forvetten yararlanmak için yanlış bir tercih değil. ayrıca yedekten farklı hamle şansları da yaratıyor bu diziliş.

    rakiplerin birbiri ile oynadığı haftada puan kaybına tahammülümüz kalmadı. vurup geçelim rize’yi daha da dibe itelim ve derbiyi yayıla yayıla izleyelim.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın