resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 613
    transfer edilirken sözlü bir oyama garantisi verildiği ve bunun karşılığında bir sene daha takımda kalacağını düşündüğüm orta saha oyuncusu.

    genel olarak enerjisini ve tarzını beğendim. maç eksiği çok göze çarpıyor, belliki ritmini bulması için bir kaç maça daha ihtiyacı var. 2 sene önce hatırladığım kadarıyla bizim orta sahada fernandoyu falan bayağı rencide etmişti benficayla oynadığımız maçta. çok dinamik.

    eleştirirken uzun süre düzenli futbol oynamamış ama çok yüksek potansiyele sahip bir oyuncu olduğunu unutmamak gerek diye düşünüyorum. nitekim oyuncuyu sosyal medya paylaşımlarını yoruma kapatacak hale getirmeye gerek yok. bu konu gerçekten çok rahatsız edici oldu artık. fener medyasının gazına gelip kendi oyuncusun başını yiyen, takımına köstek olan bir güruh peydahlandı. eğitilmez bir güruh. belhandayı gönderdiler, onyekuru denediler geçen hafta, yeni hedefleri de bu çocuk olacak sanırım. ne futboldan anlarlar ne taraftarlık bilirler. ver bunlara içi geçmiş yıldız transferleri çoşsunlar, ver popülizmi kendilerinden geçsinler. tüketmekten başka bir şey bilmeyen, vasıfsız bir topluluk bunlar. işin kötüsü nasıl baş edileceği konusu da muamma. bela oldular.

    bir kaç maç sonra ayakları daha sağlam bastıkça oyuna katlısı da artacaktır. o zaman da yere göğe sığdıramazlar, dünya yıldızı oluverir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın