• 14351
    yanlışım yoksa bazı entryler; en beğenilen entryler'i, destan yazdığı entryler'i, en ofsayt entryler'i kısmından kalkmış ve kalanların da beğeni sıralaması değişmiş gibi gözüküyor. düzeltilebilecek bir şey mi bilmiyorum ama bu konuda bir eksiklik olmuş sözlükteki güncelleme sonrası. sanırım önceki birkaç haftada verilen ofsaytlar ya da on numaralar silinmiş. bir de sayfaların altında gecikme süresi mevcut, deneme yaparken ve kod aşamasında kullanıldı büyük ihtimalle ama okuyucular için gereksiz bir kıstas olduğunu düşünüyorum, kaldırılabilir.
    https://prnt.sc/10lbavc
    "kim var?" kısmındaki kutucukların renkleri ve yazı fontu değiştirilebilir ama çok da önemli değil tabii ki. bunu bir eksiklik olarak göremeyiz.
    onun haricinde bir sıkıntı keşfedemedim şu ana kadar. yanıtladığınız mesajlara oklar koyulmuş. daha önce de farkı bir simge vardı sanırım ama neden olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu. yeni güncellemeyle birlikte anladım diyebilirim. fareyi üstüne getirdiğinizde "bu mesajı cevaplamışsınız" yazıyor. sayfa değiştirme kutucukları yuvarlak hale getirilmiş, daha önceden dikdörtgendi. güzel bir değişiklik olmuş. yapılan güncellemenin uzun ömürlü olması dileğiyle. uğraşanların eline sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın