resim
Andrea Pirlo
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sampdoria
Yaş:45
Uyruk:İtalya
  • 677
    9 mart 2021 juventus porto maçı sonrası ''uzun vadeli proje için geldim. ayrılmayı düşünmüyorum.'' demiş*

    elinde son 9 senenin şampiyonu kadro ve artık son demlerinde olsa da hala domine edebilen bir cristiano ronaldo var arkadaş hala ''kısa vadeli başarı beklemeyin onun için gelmedim'' demeye getiriyor.

    acaba diyorum acaba fatih terim de dahil ''hocalar taktik vermiyordu yea'' derken kendin anlamadığın için ya da dinlemediğin için olabilir mi reyiz? hocalık performansın o yönde sinyaller veriyor hani sen bilirsin de.

    barça bartomeu'dan kurtuldu laporta döndü. ekonomik olarak zor da olasalar da bir yolu bulup messi'yi artık tutarlar gibi geliyor; çünkü bu değişim rahatlatır messi'yi. ronaldo da ayrılır juve'den gibi geliyor. ama kalırsa ve pirlo da devam ederse yazık olur.

    önümüzdeki sezonun messi ve ronaldo için ''krallar daha ölmedi'' senesi olmasını bekliyorum. fakat bartomeu, pirlo falan gibi tiplerle devam ederlerse zor. messi sıyırdı sıra ronaldo'da.

    edit: kastım kitabında yazdığı değil orada bu lafları söylemediğini biliyorum. verdiği demeçler vs. pek de hoca dostu değildi. kastım onlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın