• 23
    belhanda olur da fifa'ya gidip tazminatıyla birlikte haklı bulunursa parasını ödemesi gereken ikili. sözleşmesinin bitmesine 3 ay kalmış adamı yaka paça gönderirsen "hayatının pokerini oynadı" diyen ali koç'a dönersin. umarım burdan yüklü bir ceza ile karşılaşmayız. belhanda'ya sezon sonuna kadar bütün maçlarda oynamış gibi maç başı ve şampiyonluk primleri ödemen gerekebilir. bunların üzerinde bir de manevi olarak tazminat talep edebilir mi emin değilim. fakat oynamadığı maçlar için maç başı primleri ve olası şampiyonlukta prim bile ekstradan galatasaray'a verilmiş bir zarardır.

    belhanda ilgili açıklamayı yaptıktan bir gün sonra twitter'da açıklama yayınladı: https://twitter.com/...651946024960/photo/1
    bu açıklamayı başkan ve başkan yardımcısı için değil, stadyumdan sorumlu insanlarla ilgili yaptım dedi. dava sürecinde de kendisini savunmak için gayet makul bir done. adam isim vermeden ortaya konuşuyor, "sosyal medyada kendini seyretmemek, basında olup bitenlere bakmamak lazım" diyor. kulüp bu yeminli tercümeyi utanmadan açıklamış ama burada fesihi haklı kılacak hiçbir şey göremiyorum ben. belhanda'nın o an kimi kastederek söylediği pek de önemli değil. bu tarz davalarda ekseriyetle oyuncudan yana taraf oluyorlar, stadı düzeltin dedi diye kovmayı haklı bulacaklarını sanmıyorum.

    yönetim egosu zarar görmesin diye galatasaray'a zarar verdi. ben böyle yorumladım bu gelişmeyi. ayrıca bu ikiliye yusuf günay'ı da eklemekte fayda var. zira o da çok seviyor twitter'da her gördüğünü beğenmeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın