• 2
    bu seneki organizasyonlar biraz sönük geçmekte. en çok beklenen smaç yarışması vasattı, 3'lük fena değildi, yetenek yarışması tahmin edilebilir bir sonuçla bitti.

    umarım all-star hafta sonu asıl ve en önemli organizasyonuyla bizi biraz tatmin edebilir. sakatlıklar ve eksiklikler as kadroyu baltaladı ama yerine gelen oyuncuların hepsinin yine o seviyelere yakın olduğunu unutmamak gerekiyor. işin şov kısmına gelince shaq'ın eksikliği büyük handikap. gerçekten all-star'ı alıp apayrı seviyelere taşıyordu her yıl. zaten iverson'un seçildiği bir oylamada (ki iverson favori oyuncularımdan biri olmasına rağmen) nasıl olurda seçilmez akıl alır gibi değil. eksikliğinin hissedileceği garanti.

    kobe'den pek hoşlanmasam da büyük saygı duyarım; onun yokluğu batı karması için büyük sıkıntı yaratacak bana sorarsanız. doğu'da lebron-wade ikilisi ezip geçer gibi duruyor bu kategoride. bu yüzden maçın galibinin büyük ihtimalle doğu olacağını tahmin etmekteyim.

    bu arada david lee'nin sakatlıklar sonucu da olsa bu sene all-star seçilmesi sevindirici. en hakeden oyunculardan bir tanesiydi kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın