resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12222
    gönderilme sebebi yaşattıkları değil, dursun aydın özbek* döneminde kendisine verilen kontrat ve bu kontrata kafayı takmış galatasaray yönetimi. taraftarın derdi ise yine aynı yönetimin bir başka eseri olan sneijder'i kapı dışarı edip formasını belhanda'ya vermesi. sanki çok lazımdı. bunlar hep dursun aydın özbek döneminin bitmeyen kötü mirasları. bugün adam yarı fiyatına başka bir forma numarası giyseydi, yönetime küfür bile etseydi, en fazla kadro dışı kalırdı. halbuki adam kırk defa ben 10 numara değilim, 8 numarayım dedi. hatta sneijder ile oynayacak diye mutluydu. bugünkü aklı olsa o formayı giymezdi bence. yönetimin ve kendisinin büyük hatası oldu. kabul edin.

    ben bu adama ilk sezon demediğim kalmamıştı, gitsin diye bekledim hep. (bkz: younes belhanda/@football) fakat son 3 sezonu hep takım ortalamsının üstünde oldu. son şampiyonlukta gerçekten payı var. hatta geçen sene 8'de 0 yaparken sahada düzenli bir şekilde isyan eden tek oyuncuydu.

    derdim kupa başarı şampiyonluk endişesi değil. bu tarz işler galatasaray'ıma hiç yakışmıyor. seneler sonra bir tane faslı dünya yıldızını transfer etmeyene kalksan, belhanda nasıl referans olur diye düşündün mü hiç? demez mi adam şampiyonluk mücadelesi sırasında, 12 hafta kala beni bir antrenmanda kapı dışarı ettiler diye. olmadı yakışmadı bize. sezon sonu insan gibi gitse olmaz mıydı? üstelik takımda omar, feghouli ve mohammed gibi üç tane kuzey afrikalı var iken olacak iş mi bu. demezler mi, bir gün beni de böyle kapı önüne koyarlar diye. bu sene maç kaybetmeyen ve sadece bir kere berabere kalan tek orta saha üçlüsü emre kılınç, belhanda ve taylan'dı. haftalardır hoca artık hangi maç emre kılınç, belhanda ve taylan ideal orta saha üçlüsüne dönecek diye sabırla beklerken, olacak iş değil, üzerinden saatler geçiyor, üzerimdeki şok geçmiyor. ne gerek vardı, lütfen ne gerek vardı.

    (bkz: mustafa cengiz yönetimi/@football)
App Store'dan indirin Google Play'den alın