resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12262
    bahsettiği zemin mevzusunda haklıyken haksız duruma düşen eski futbolcumuz. bakın elbette ''saygı'' çerçevesinde istediğinizi söyleyebilirsiniz, üslubunuza dikkat etmek durumundasınız.

    belhanda, yönetilmesi zor, aklına geleni söyleyen, kafasına estiği hareketleri manasızca yapan bir karakter. bu hep böyleydi. burada da belhanda zeminin kötü olduğunu söylediği için kovulmadı öncelikle bunun ayrımını iyi anlamak lazım.

    bazı durumlar vardır, o durumları medyaya yansıtmadan gider teknik ekibe iletirsin, olmadı abdurrahim albayrak'a söylersin ama bunlar kapalı kapılar ardında olur. çıkıp da puan kaybettiğin bir maç sonrası ''instagram, twitter, işinizi yapın'' falan diye zırvalarsan hiç kusura bakma sonuçlarına katlanırsın. sen işini yapıyor musun mesela dünyanın maaşını cebine indirirken?

    elbette burada bir para cezası, kadro dışı gibi işlemler olmalı mıydı o kısım tartışılır ama yönetimin tavrı bu yönde olmuş, bir şey diyemeyiz. umarım kulüp avukatlarına ve spor hukukçularına olayın sonraki aşamaları için fikirleri sorulmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın