resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12259
    gelisi, 4 yildir kalisi ve gidisiyle tamamen kaosa sebep olmus olan eski oyuncumuz. ben hayatimda camiayi bu denli bolen bir oyuncu gormemistim, defalarca da hakkinda olumsuz yorumlarda bulundugum bir oyuncuydu, yine de emekleri icin tesekkur ederek baslayalim. bir kere ne olursa olsun, yonetimin fesih karariyla yanlis yaptigini dusunuyorum. buyuk ihtimal hem hocayi hem de diger oyunculari huzursuz ettiler, tat kacirdilar, hem de oyuncunun acacagi dava yuzunden de kulubu cezayla karsi karsiya getirecekler. bu isten zararli cikan yine galatasaray olacak yani, zaten belhanda 3 ay sonra ayrilacakti, yonetim de ayrilacak, ama enkazlari daha uzun sure etkisini bizlere gosterecek.

    belhanda malum demecinde haddini asmistir, bu da ayri bir gercek. dedikleri kesinlikle dogru, lakin dogru demek hakli demek olmuyor bu hayatta. keske yonetim de bu laftan alinacagina, isini yapsaydi de zemini iyilestirseydi, veya iyilestirmeyenleri kovsaydi, ama klasik bir turkiye gercegiyle, onlar isin algi kismina yogunlasiyor. eksiklikleri kapatacaklarina, bunlarin insanlara sunulmasini nasil engelleriz, nasil prim yapariz ona harciyorlar kiymetli zamanlarini... belhanda'nin haddini asma kisminda da sunu demek istiyorum. 4 yildir cogu taraftar da senin isini yapman yonunde elestirilerde bulundu, tepki gosterdi, sen de onlara bir cok kez kufurle cevap verdin. sen de elestiriye gelemeyen bir adamsin, bu demecleri bu cesaretle yapman sasirtici oldu. ceza verilmeliydi evet, ama bu para cezasi veya kadro disi olmaliydi. yani ne adamlar su kulupte sozlesmesini dolduracak diye bos bos bekledi, paralar aldi, bu durumlara dusurulmedi, gitmesine 3 ay kalan adami kovup yolladik, gercekten ilginc ve sacma oldu.

    oyunculugu kisminda diyecek bir lafim yok, cokca yazdik, cokca anlasamadik burada belhanda'yi begenenlerle. tekrar gerilmeye luzum yok, sabaha kadar tartissak iki taraf birbirini bir seye ikna edemez. bize cokca kaosa, kavgaya sebep oldu. zaten bir nebze yonetimin de bu kararinda bunlarin da payi olabilir. muslera bunlari dese boyle bir karar alamazlardi misal. bunu da dogal karsiliyorum, zira her insanin hatri farklidir, elbette ayni olay olsa bile farkli tepkiler verilebilir, bence ise buradan da yaklasmamak gerekiyor. belhanda problemli bir adamdi, anlayis da gormedi, belki o da sozlesme uzatma gibi konular yuzunden agresifti ve ondan dolayi gemileri yakti zaten, bilemeyiz. gitmesinden memnunum, ama kulubun bu isten dolayi zarar gorecegi icin sinirliyim, yonetim icin de gorev surelerinin bitmesi icin gun sayiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın