• 7
    bugün yazdığım yazıların ana sebebi bu başlık çünkü çok fazla belhanda gittiği için oyuncuların etkileneceği ve tepki olarak saha içerisinde performans vermeyeceğini yazanlar oldu. sonra kendim bunun üzerine yazılar yazdıktan sonra birkaç farklı kişiden futbolcuların da duyguları var bilerek kötü reaksiyon mu verir gibi söylemler dm olarak aldım.

    futbolcular teknik heyet etkilenebilir ama sonuçta burası galatasaray kulübü. önümüzde bir şampiyonluk mücadelesi var ve bu futbolcular kulüpten para kazanıyorlar işleri çıkıp o topu oynamak.
    bizler nasıl çalıştığımız şirketlerde sevdiğimiz bir arkadaşımız işten çıkartılınca ilk başta üzülüyoruz sonrasında şirketi sabote etmek yerine orda işimizi yapmaya devam ediyorsak futbolcular için de aynısı geçerli. hatta futbolcular bizim hayat boyu totalde kazanabileceğimiz parayı belki yarım sezonda bir yılda kazanıyorlar yani arada bir hayat standardı ve yaşam mücadelesi farkı da var.

    eğer oyuncu grubunu iyi yönlendirecek ekip varsa bence takım kötü reaksiyon vermez ve vermemeli. kötü reaksiyon vermesi demek bana göre kulübü sabote etmektir ve bu galatasaray camiasına yapılan çok büyük bir ayıp anlamına gelir. eğer rahatsız olan futbolcu varsa sezon sonuna kadar görevini yapar ve sezon sonu ayrılmak ister.

    merakla bekliyorum sezon sonuna kadar takım nasıl futbol oynayıp reaksiyon verecek, belhanda olayı sonrası kaç futbolcumuz sezon sonu takımdan kendi rızasıyla ayrılmak isteyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın