resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12205
    bana kufrettiginde* gonderilmesi gerekirken gonderilmeyen, ki arada transfer sezonu da oldu, ama mabada mabat* dedi diye yonetimdeki arkadaşların zoruna gittiginde apar topar kovulan futbolcu. taraftarin zoruna gittiginde neredeydi bu yonetim?

    sonuna kadar hakli olan kisi varsa su meselede belhanda'dir. zemin konusunda fatih terim de sikayetci degil miydi? ben mi yanlis hatirliyorum? e o zaman ben buradan sunu anlarim, belhanda burada piyon. asil amac fatih hocaya aba altindan sopa gostermek derim. hani demiyorum da, buyuk resimcilere selam olsun diye.

    neyse, belhanda fifa'ya giderse tertemiz tazminatini alir. gecmis olsun, takimimiz da anca iste kupanin sapini alir. bu belhanda'yi sevdiğimden falan da degil ha, zaten basta soyledim. o zamandan beridir de bu adam benim gözümde sıfırdır. ama haksa hukuksa mesele ben her zaman haktan yanayim. egosu incindi diye kimse boyle sacma sapan hareketlerde bulunmamali. zaten ne egoymus arkadas, hocasi ayri, baskani ayri, yoneticisi ayri, futbolcusu ayri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın