resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12191
    bazı konulara açıklık getirmek gerekir:
    1.belhanda taraftara küfür ettiğinde gönderilmeliydi deniliyor. evet bence de gönderilmesi gerekiyorsa en doğru zamandı belki yönetimde göndermeyi düşünmüştür fakat o gün terim taraftarın belhanda'yı yuhalamasına ''taraftarlarımızın ve seyircilerimizin bilmesi gereken bir şey var ki, performansını beğenmediğimiz oyuncuya biz zaten gereğini yaparız. '' ''taraftarımız böyle bir şey yapmaz, herhalde seyirci böyle bir şey yapar. onun için üzgünüm. tabii çıkarken ne oldu ne dedi bilmiyorum.'' şeklinde konuşmuştu. kendisine bu tavrından sonra ceza verilebilir, kadro dışı bırakılabilir ve sözleşme feshedilebilirdi, bu yapılmadı.
    burada gönderilmemesinin sebebi terim'in araya girmiş olması olabilir. taraftarda yuhalayarak hata yapmıştır belhanda'da küfür ederek hata yapmıştır noktasında bir bakış açısıyla bu olay geçiştirildi.

    2.belhanda saha zemini için yaptığı eleştiride sonuna kadar haklı. zaten bunu terim dahil herkes eleştiriyor ve eleştirilmeli de. doğal olarak saha zemini takımdaki oyuncular arasında da konuşuluyordur ve bunun bir uzantısı olarak belhanda'da bir eleştiri yapmıştır. kaldı ki sivas* maçından sonra yaptığı açıklamalara ek olarak 8 martta bir açıklık getirmiş ve stadyumdan sorumlu olan kişilere yönelik konuştuğunu dile getirmiştir.
    şimdi yönetim saha zemininden sorumlu olan kişilere neden bir şey yapmıyor da bunu eleştiren oyuncunun sözleşmesini feshediyor?
    fesih açıklamasında ''kulüp'ün imajına ve kulüp yönetim kurulu üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan '' şeklinde bir gerekçe var fakat oyuncu 8 martta ben yönetim kurulu hakkında konuşmadım diyor buna rağmen nasıl oluyor da yönetim kurulu üyelerinin saygınlıklarına zarar veren şeklinde bir gerekçe ile sözleşmeyi feshediyorsunuz?
    kulüp imajı deniyor bir de gerekçede peki sormazlar mı bu saha zemini galatasaray'ın imajına zarar vermiyor mu diye.

    belhanda'nın oyunundan memnun değiliz, kendisinin gitmesini de istiyoruz fakat bu şekilde değil. bu şekilde bir oyuncu göndermenin ne yeri ne de zamanı. takım şampiyonluk mücadelesi verirken hiç mi düşünmüyorsunuz bu hareket takıma olumsuz yansır, taktiksel açıdan hocanın elini zayıflatır diye?

    yönetim gözümden zaten düşmüştü bu hareketleriyle gözümde tamamen bittiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın