resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12184
    3 ay kala sözleşmesi feshedilen faslı oyuncu..

    olay görünenden daha derin. kendisinin galatasaray anlaşması çok yüksek bedelli olup
    çok kuşku çeken bir anlaşmadır. ortada fena komisyonların döndüğü konuşuluyordu. ayrıca coronada indirim yapmayan bir-iki oyuncudan bir tanesiydi. bonservissiz isim parası ile bir sonraki transferini yapabilmek için, galatasarayın bonservisli satışına hep karşı çıktı.

    zaten kontratı bitimine kadar olan sürede kendini sakınmak için oynamayacaktı, oynasa bile pis işlere bulaşmadan istatistik kasacaktı. son maçlarda iyice belliydi.

    kontratını fesheden bölüm zemin ile ilgili serzenişi değil, yöneticilere sosyal medyada 24 saat geziyorlar çıkışıydı. bile bile kendini kovdurup anlaşmayı yaptığı yeni takımına hazırlandı.

    galatasarayın kalan süre için ödemeyeceği bedel 1 milyon euronun üstüdür. 2-3 genç oyuncunun yıllık ücretlerine denk gelirkontratı feshederken kulüp bir maddeye atıf yapmış ki bu tip kanuni işleri atlamıyorlar. açıklamadan hemen sonra sıcağı sıcağına kovmadıklarına dayanarak feshi araştırıp uluslararası hukuki zemine oturttuklarını zannediyorum. konu mahkemeye gittiğinde kısmen veya tamamen haklı çıkacaktır galatasaray.

    ayrıca bu yılın hem ffp( bitiyor ) , hem de ziraat kredi bilançosu için oldukça olumlu yansıyacaktır lyundama’dan gelen parayla birlikte.

    diyorlar ki fatih hoca nasıl karşılayacak? bütün takım ,corona indirimini kabul ederken, bütün telkinlere rağmen kabul etmeyip takım birliğini zedeleyip galatasarayı zora sokan adamı nasıl karşılaması gerekiyorsa, öyle karşılayacak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın