resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12182
    gün itibariyle sözleşmesi fehsedilen eski orta saha oyuncumuz.

    kendisi kadar saç baş yolduran bir oyuncumuz olduğunu daha hatırlamıyorum. ne kötü bir oyuncuydu ne de iyi; saçma sapan bir şekilde ne vereceği asla belli olmuyordu. bu adamın savrukluğunun takımın sistemi ile ilgisi yoktu. sonuçta bir takımın tüm oyuncuları kötü olamaz, tüm takım kötüyse illa ki ya sistemde ya da hocadan sorun olur. ama belhanda için aynı şeyleri söylemem mümkün değil. en iyi olduğu maç da bile 2 tane hata yapıp güzelim performansını kendisi baltalayabiliyordu. dün şampiyonlar ligi maçları vardı, hepimiz izledik gördük. sevilla veya porto bile belhanda'nın çeyreğine katlanamazdı. o pas hataları, o 3 kişinin arasına girip çalım atma denemeleri ile akan oyunu bozmasına kimse izin vermez. her oyuncu hata yapıyor ve yapacak ama bu arkadaşın sorunu pas hatası yapmak diye geçiştirilemez. hani fenerbahçe büyüklüğünün ölçütünde kullanılan o saçma argüman gibi belhanda'nın hatalarının adı konulamıyordu. bildiğim tek şey varsa takımın tüm düzenini 2 hareketiyle altüst etmesiydi.

    geçen oynadığımız erzurum maçından sonra bir daha şans bulursa ihanet olur diyecek kadar sınırlarımı zorlamıştı. aslında direk o maçtan sonra bileti kesilmeliydi, o maç bardağı taşıran son damlaydı. hayatı boyunca dünya üzerinde hiçbir takımdan kazanamayacağı paraları kazanıp küfreder gibi oynarsan 1 dakika bile fazla. hiç mi kötü oyuncu görmedik sanki; belhanda'nın eline su dökemeyecek bir sürü oyuncu gördüm takımda ama böyle dalga geçilince insan üzülüyor. bu takımı cebinde 5 kuruş olmadan gece gündüz takip eden milyonlar var; yazık günahtır..

    gönderilmesine çok sevindim açıkçası. kendisine daha fazla katlanacak taraftarımız var ise taş gibi sabırları varmış derim. gönderilmesi takımda en ufak huzursuzluk çıkarmaz kimse merak etmesin.. ne hoca ne de diğer futbolcularımız için sorun olacağını sanmam. fatih terim son birkaç haftadır kendisini oynatmıyordu zaten, ondan onay alınmadan gönderilmesi mümkün değil. ayrıca hocanın da dediği gibi "ruh hastası"..
App Store'dan indirin Google Play'den alın