resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12223
    şimdi öğrendim ve çok sevindim feshe. fesih haklı nedene dayanır dayanmaz benim için önemi de yok. gönderilmeyi çoktan haketmişti.

    dar orta saha rotasyonumuz var diye şikayet edenlere, emre kılınç, emre akbaba, gedson, feghouli ve arda’nın olduğunu hatırlatmak isterim. onun orta sahada kaptırdığı toplar yüzünden kalemizde gördüğümüz goller ve tehlikelerin haddi hesabı yoktur. ondan gelecek kar diğer futbolcularımızdan ve allah’tan gelsin. fatih hoca’nın belhanda takıntısından da böylece kurtulmuş olduk.

    orta sahada bize mücadeleci, rakibe baskı yapan, hızlı futbolcu lazım. donk bir belhanda iki. bunlar yüzünden oyunun hızı düşüyor, ritmi bozuluyordu.

    umarım ve dilerim yerine öncelikle feghouli monte edilir de nasıl on numara ya da 8,5 numara oynanır herkese gösterir. sağ kanatta da kerem aktürkoğlu artık hak ettiği formaya kavuşur inşaallah. (arkasındaki yedlin ile birlikte rakiplerini madara ederler umarım)

    not: kadro dışı bırakılmamış sözleşmesi feshedilmiştir. bu nedenle geri dönüşü yasal olarak ve de talimatlar gereği mümkün değildir. fatih hoca’nın geri döndürmesi de imkansızdır yani. ayrıca fatih hoca’nın kendisine yapılsa o hakaret ne yapardı. daha o gün kapının önüne koyardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın