resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12019
    galatasaray'ın 10 numarası.

    bu zemin ile ilgili belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesindeki (iddiaya göre) -bence- en büyük olay; feghouli ile ikisinin covid dönemindeki maaş indirimine yanaşmamalarıdır. başkan zira bu ikisini sakız gibi ağzına doladı. zeminden şikayet eden bir sürü kişi/oyuncu var. eğer başkanlık makamı vs. muhabbetlerine girilecekse, sivassporun bile seni rencide ettiği bir ortamda konuşulmayan başkanlık makamının bu olayda konuşulması tuhaf. mustafa cengiz yönetimi, tarihin en rezil galatasaray yönetimi olma konusunda uçar adım koşmakta, 1 dönem daha yöneticilik yapıyor olsalardı, büyük başkan dursun aydın özbek'e bile yetişebilirlerdi, o nebze *

    oyuncuların etkilenme muhabbetlerinden falan bahsediliyor. arkadaşlar, galatasaraydan sneijder sezon başında apar topar postalandı, kalli lincoln ve şükürü kadro dışı bıraktı, melo ile riera kapıları kilitleyip kavga etti. kaos bizim genimizde var, koskoca galatasaray bir oyuncunun ki sözleşmesi 2 ay sonra bitecek bir oyuncunun feshi ile diğer oyuncuların top oynamayı bırakacakları bir takım ise, batalım gitsin. ki bu adam muslera değil.

    edit, düzeltme vs: burada hocanın bilgisi olmadan bu işe girilmeyeceğine dair hem burada hem de twitter aleminde muhabbetler dönmeye başlamış. bu yönetim, bırakın 3 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuyu, hocayı göndermeye çalıştı. kendilerinin zaten gidecekleri malum, hocanın da bunu bilmemesi mümkün değil. hoca, belhanda yok, ben de yokum mu diyecek? zannetmiyorum. zaten gidecek adamın zemin ile ilgili sözleri (ki herkes zaten zeminden bahsetti) insta fenomeni olanlar ile twitterde kalpsiz konuşamayanları rahatsız etti. yoksa zaten belhandanın uzatma işi olmadığından adam böyle net konuştu. adamın büyük ihtimal anlaştığı kulüp de belli, işi de belli. buradan feshi alır, orada antremana çıkar.

    edit 2: resmi açıklama da geldi. twitterdan kalpler atıp, kendimizi öven postları beğenebiliyor muyuz? *
App Store'dan indirin Google Play'den alın