• 34
    beşiktaş'ın, sezonun ilk haftasından beri hakemler tarafından kollanmasına mola verilecek maçtır.

    fenerbahçe de yarışın içinde olduğuna göre bu maç özelinde rosier adlı kemik düşmanı, de souza adlı acımasız kahraman felan daha ilk yarıdan en kötü sarı kartları yerler. hatta beşiktaş'ın sınırda olan futbolcuları başakşehir maçında cezalı duruma da düşebilir. iyi olacak iyi... görsünler bakalım kollanma nasıl olurmuş. öyle pişkin pişkin kudurun demek kolay.. kim kuduracak maçtan sonra göreceğiz. sezonun ilk maçında olduğu gibi yine maçtan önce hakemler hakkında ufak çaplı bir "şeref" içerikli bildiri de bekliyorum.

    maça gelirsek; beşiktaş'ın ne oynayacağı az çok belli. mevcut potansiyellerini en iyi şekilde yansıtan takım (özellikle biz çok ama çok gerisindeyiz) beşiktaş. ileride baskı yapıp defansı sert ve sıkı tutacaklardır. iş bitirici bir forvete ve iyi kenar oyuncularına sahipler ama bence takımlarının olmazsa olmazı larin. herif bir bakıyorsunuz ileride bir bakıyorsunuz bekinin kademesinde, durmadan arı gibi çalışıyor. biraz daha yetenekli olsa ve oyun zekası yüksek olsa çok daha iyi takımlarda oynardı. fenerbahçe ise maça kadar çok büyük bir aydınlanma yaşamazsa beraberliğe hayır demeyeceği futbolu oynar. kabul etmek gerekir ki onlar da potansiyellerinin altındalar ama yukarı ivmelenecek bir hocaları ve oyun planları yok.

    bizim adımıza bu maçın güzel geçmesini istiyorsak önce kayseri'yi sonra da rize'yi yenmemiz gerekli. yoksa o maçta kim kimi yenmiş pek de umurumda olmayacak. eskiden olsa fener olacağına beşiktaş olsun derdim ama 2016'dan beri öyle bir yapıya büründüler ki fenerbahçe'den farkları kalmadı. kendi başarılarına sevinecekleri yerde görmemişin çocuğu olmuş misali hepi topu elde ettikleri 2 şampiyonluk yüzünden kıyamet kopardılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın