• 3
    bugün bir takım göğüs/kalp ağrıları sebebi ile girdiğim testtir. göğüs ağrısının nedenini araştırma, kalp ritim bozuklarını değerlendirme, damarlarda tıkanıklık olup olmadığına bakma gibi sebeplerden dolayı yapılıyormuş.

    insan ister istemez koşu bandına çıkınca kendini galatasaray'a yeni katılanali lukunkugibi hissediyor. yok şu seviye yok bu seviye derken hayvan gibi koşturdular beni. boy 1.90, kilo 120. bam bam bam ses yankılanıyordu içerde.

    bence gerekli verileri aldıklarında durmaları lazım. gazlıyorlar boyuna şu seviye bu seviye bundan sonra şu var falan. yani onlara da öyle demişler, hastaları zorlayın diye. ama koşu bandının yanındaki elektroşok'u görünce durdum, kalp krizi geçirmeye niyetim yok. yoksa 5. seviyeyi görmek ve galatasaray'ın 4. forveti olmak üzereydim. *

    bir de kılları traş edip gitmek gerekiyormuş, benim gibi ilk insan formunda gitmeyin. az daha elime jileti verip başka haftaya erteliyordu testi. ben terlemem yapıştırırız falan diyince denediler, allahtan işe yaradı.

    bu teste giren herkese ve tüm hastalara şifa diliyorum. bir kez daha kalbin ve ona iyi bakmanın önemini, spor yapmanın değerini anladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın