resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 3938
    eğer bir oyuncu elinden geleni yapmıyorsa oyuncu suçludur. yok eğer elinden geleni yapıyor ve yetmiyorsa teknik direktör suçludur. lütfen artık doğru başlığa yönelin. (bkz: galatasaray futbol takımı teknik ekibi)

    neredeyse üç günde bir maç trafiği olan, hakemlerin bize karşı çalıştığı ortamda ryan donk çıkıp zorla her maç beni mi oynatın dedi. ayıp kardeşim. luyindama ha bire sakattı bir senedir. üstüne de kilo fazlası vardı. sakatlık talihsizlik, ama kilo affedilemez. şimdi luyindama form tuttuğu diye donk'u kötülemeyin ama ''artık luyindama oynamalı hocam'' diyin.

    36 yaşında cristiano ronaldo iyi oynayınca peygamber ilan ediliyor ama 35 yaşında ryan donk az kötü olunca günah keçisi oluyor.

    marcao ha bire kritik çalım yiyor, muslera kırk yılda bir topu sektiriyor, linnes geri pas atamıyor. ama yok sebep donk değil mi?

    tamam kardeşim bence de luyindama oynasın da, bu kadar kötülemeye nankör olmaya ne gerek var. kaldı ki 6 ay gezip gelen, senelik minimum 5 milyon euro alan falcao 25 metreden gol attığı diye kral döndü diyorsunuz, donk'u forvete koy ondan çok iş yapar. defans oyuncusu olmak hakikaten zor iş. henry onyekuru tüm maç* keyfine göre maç anasını bellesin, defans bir hata yapsın, defans suçlu. biraz vicdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın