• 56
    bu sezonun beşiktaş'ını süper lig 2018-2019 sezonunun başakşehir'ine benzetiyorum. benzetmeyi oyun üzerinden değil, kollanma şekilleri ve bedavadan aldıkları puanlar üzerinden yapıyorum. her maçında kollanan, öyle çok iyi futbol oynamadan hakem destekleriyle maçları bir şekilde çözülen ama maalesef bazı galatasaraylılarda bile çok iyi oynuyormuş, şampiyonluğu falan hak ediyormuş algısı yaratan bir takım şuanda taşeron jimnastik kulübü. ayrıca o zamanın başakşehir'i ile farklı bir noktaları var o da hocaları. sergen yalçın hem türk futbolunun dinamiklerini çok iyi bilen hem de buna çok iyi uyum sağlayabilen kıvrak zekalı bir adam olduğu için beşiktaş'ın kollanması devam ettiği sürece düşme hattındaki takımlarla maçları dahil kolay kolay puan kaybedeceklerini veya bir çöküş yaşayacaklarını düşünmüyorum. bu yüzden bu seneki son düzlük, benim için efsanevi olan 2018-2019 sezonu son düzlüğünden ve şampiyonluğundan bile daha zor olacak.

    biz bu zamana kadar kağıt üstünde kolay görünen maçlarda fazla puan kaybettik ama genele baktığınızda ekstra bir puan kaybımız yok. asıl sıkıntı beşiktaş'a ekstra puanlar aldırılması, fenerbahçe'nin de her dibe yaklaştığında tekrar yarışa döndürülmesi.

    sonuç olarak, mevzu galatasaray ise ve galatasaray'ın başında fatih terim varsa son ana kadar umut vardır. her türlü kirli tezgaha karşı karmanın, ilahi adaletin, neye inanıyorsanız onun hesabının da yardımıyla sezon sonu güleceğiz. son gülen iyi gülecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın