resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 943
    franck ribery yarım sezon bizde oynayıp hem karakter zaafiyeti hem de o dönemki yöneticilerin beceriksizliğinin de payı ile yaz tatilinde kaçıp giden eski dünya yıldızımız. bizden sonra 2 yıl marsilya'da oynamıştır. oradan transfer olduğu bayern münih kariyerini zaten anlatmaya gerek yok.

    bu ferrari lakaplı eski futbolcumuz da bize geldiğinde büyük bir yıldız olacağını hissettiren ama tecrübe eksikliği çok net göz çarpan birisiydi. bize gelmeden önce ligue 1'de sadece yarım sezon ve 20 maç oynamış. öncesi fransa'nın alt liglerinde oynayarak geçmiş.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...8/plus/0?saison=2004

    ribery bizde oynarken mükemmel futboluna karşılık o kadar kötü son vuruşlar yapıyordu ki yarım sezon boyunca ligde 1 gol bile atamamıştı. ilk ve tek golü 11 mayıs 2005 galatasaray fenerbahçe maçında gelmişti.

    şimdi muhammed kerem kardeşimiz de benzer yollardan geçiyor. çok yakın bir oyun stili ve alt liglerden gelen bir futbolcu. kendisi gol de kaçıracak hata da yapacak. şu ana kadar süre aldığında çok iyi işler yaptı. ribery kadar büyük bir futbolcu olur mu bilemeyiz. ancak tecrübe kazandığında önümüzdeki yıllarda hem bizim için hem de türk futbolu için büyük bir yıldız olacak. sadece zamana ihtiyacı var. sanırım fatih hoca şampiyonluk yolunda bu kadar kritik maçlara çıkmasak kendisini daha çok ilk 11'de oynatır ve daha çok süre verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın