resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3373
    ali koç ve fener camiası, şampiyonluktan ümidini kestikçe aklını kaybetmeye ve çirkeftiler iyice çirkefleşmeye başladı. insanların akıllarıyla dalga geçtiklerini düşünenler yanılıyor, bunlar bayağı bayağı bakırköylük olmuşlar.

    adam 12 mayıs 2012 fetö kumpasıdır diyor ama kendileri koç holding olarak 2013’te fetö’ye platin sponsor oluyor. kulüp olarak fetöcü savcılarla halı saha maçları düzenliyorlar, onları kulübe üye yapıyorlar, evinde sohbetler düzenleyen birini sportif direktörlüğe getiriyorlar. o dönem başkan vekilleri olan nihat özdemir, “bizim iki milyondan fazla cemaatçi taraftarımız var, cemaatin fenerbahçe’ye kumpas kurduğu iddiaları yalandır” diyor hatta tahliye olduktan sonra aziz yıldırım bile fetöyü aklıyor ama dönüp dolaşıp 12 mayıs 2012’deki zaferimize pislik atıyorlar. çünkü tarihler boyu sürecek bir acı yaşayıp sahalarında şampiyonluğu kaybettiler ve üstelik de “karanlıkta kayarak kupa alma” gibi bir deyim kazandırdılar ülkemize.

    bir de muslera’ya iftira atmaz mı? allah cezanı versin utanmaz arlanmaz. 20 dakika zaman geçirmiş muslera. bütün kayıtlar ortada incelensin bakalım kaç dakikaymış. bugün oynanan normal lig maçlarında bile galip takımın kalecileri daha fazla zaman geçiriyor.

    yönetimimiz, bu iftiraların hesabını yargı önünde sormalı. 12 mayıs’ın neyi kumpasmış? yarın dava açılsa bu inkarcı gider “ben polis olayları için dedim” diye kıvırır. bu kadar düşer mi bir insan futbol için. nihayetinde bir oyun ve her yıl üç kupa birden veriliyor. ona buna iftira atıp saldıracağına işi bilenleri getir kulübe, akıllı tercihler yap, (gerçi aklını yitirdi artık mümkün değil) bir sonraki sezona odaklan. türk futbolunu provake etmeye ne hakkın var?

    bir de şu otobüs kurşunlama olayı var. bu konuda fenerbahçe kesinlikle dürüst davranmıyor. her yıl, (galatasaray’ı bile ima ederek) bu olayı kullanıyor. otobüsü kurşunlayan ve ona bilgi veren trabzonlu yerel gazeteci yakalandı. kurşunun atıldığı silah yakalandı. kurşunlama öncesi bu iki kişi arasındaki telefon konuşmaları bile tespit edildi. bunu fenerbahçe yönetimi de çok iyi biliyor. sonra ne oldu? dönemin trabzonspor başkanının bastırmasıyla ve belki dönemin trabzonlu içişleri bakanına, şehrin ekabirlerince yapılan baskıyla bu iki kişi serbest bırakıldı ve olayın üstü kapatıldı. hatırlayalım, kurşunlayan çocuğun annesi, çocuğu gözaltına alındığında, trabzonspor başkanına ne demişti? “senin kışkırtmaların yüzünden bu çocuklar yaptı bu işi şimdi de senin yüzünden tutuklandılar” demişti. bunların hepsinin video kaydı var. şimdi bütün bunları bilmiyormuş gibi yapıp, kuşunlama olayını kullanmaya devam ediyorlar. o nedenle kurşunlama olayını fecaat olarak görmeme rağmen, fenerbahçe yönetimini samimi bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın