• 6259
    fi tarihindeki, iki veya üç takımla oluşan saçma sapan organizasyonlarda elde ettiklerini iddia ettikleri kupaların şampiyonluklara eklenmesini isteyen aciz kulüp.

    kesin olarak hem futbol içinden hem de futbol dışından teminat almışlardır; yoksa böyle bir işe bulaşmazlardı. biz burda dalga geçeduralım bunlar 1 ay içinde 9 şampiyonluk daha ekletecektir. 3 yıldır dillerinde olan ve taraftarlarını manupile ettikleri saçmalıkları resmiyete dökmeleri çok ilginç. ne güzel avutup duruyorlardı kendilerince, neden böyle bir şey yapsınlar?

    nihat özdemir gitmeden bunlara kurucularından bile büyük bir kıyak yapma fırsatını tepmez. zaten geçen yıl bu konu hakkında düşünceleri sorulunca " kurullarımız ve yönetim kurulumuz konuyu inceler, son kararı da tahkim verir" demişti. meali: yönetim kurulu kabul edecek, tahkime giderse onlar da kabul sayacak. zaten 2010 yılında değişen anayasaya göre tahkim kurulu kararları hiçbir mercii tarafından incelenemiyor. ayrıca verilecek karara göre bu haftadan sonra kime daha fazla omuz verileceği de belli olacaktır. boşuna beşiktaş kollanmamış demek ki..
App Store'dan indirin Google Play'den alın