• 6620
    motivasyon kaynağım. seviyorum. çok fazla zamanımı alıyor ama yine de bırakamıyorum. benim için bir bağımlılık. gecenin(daha doğrusu sabahın) beşinde aklıma geliyor. ruh hastası mıyım neyim? seviyorum işte. hep aklımda.
    türkiye'nin en büyük kulübü olmasaydı yine severdim mesela. beni galatasaray'a çeken şey, büyüklükğünden ziyade kültürel farklılığı. ben galatasaray'ın bu ülkenin diğer takımlarından farklı olarak çok önemli bir özelliği olduğunu düşünüyorum. asil ve aklı başında. gerçekten asil ama, koftiden değil. "bizimkisi kupa büyüklüğü değil, ehehe" ya da "şerefli ikincilikleri tercih ederiz, öyle de büyüğüz" değil. gerçekten özel bir tarafı var. ülkenin insanı aynı ama galatasaray, bünyesindeki her bir kişiyi farklı bir hale, tavra büründürüyor. sonra üstüne başarı ekliyor. dönem dönem düşüşleri olsa da genel olarak tuttuğunu koparıyor. bir şeyi tuttum mu bırakmam, istediğimi alırım tavrını net bir şekilde hisettiriyor.

    kuranlarının ruhu şad olsun. ülkeye sadece bir kulüp değil, muhteşem bir kültür kazandırmışlar. diğer takımlar için aynı şeyi söyleyemem. hikayeleri, oluşumları ve yaşattıklarıyla kesinlikle bir galatasaray değiller. galatasaray sadece kuruluş amacıyla bile farklı olduğunu çok net gösteriyor. onun için bu kadar büyük zaten. altında farklı bir fikir, farklı bir zihniyet yatıyor çünkü. ah keşke bir de yeni bir avrupa kupası getirebilse. çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bence hiç olmadığı kadar gerekli bu günlerde. galatasaray geleneklerinden ve köklerinden kopmamalı. bunun için de kuruluş amacını gerçekleştirecek avrupa başarılarını tekrar yakalamalı. bir gün yeni bir avrupa kupası kazandığını görebilmeyi umut ediyorum. bugünlerde olmayacağı belli ama bir gün umarım başaracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın