• 231
    galatasaray dahil a'dan z'ye herkesin her hafta ağladığı, hakem hataları ile şekillenen, dünyanın en berbat, en leş yüksek seviye ligi. herkes sosyal medya aracılığı ile algı kasmak, yarışı kaybedince bahane oluşturma ve yarışta kendisine haksız yere avantaj sağlama derdinde.

    ligin en dibindeki kulüpten, üç büyüklere kadar herkes işleyişten şikayetçi. işleyişin değişmesi adına en ufak bir şey yapılmıyor. bazı adamlar gidiyor, bazıları onun yerine gelip, sıçıp sıvadığı şeyleri eliyle çalkalıyor. bu düzeni oluşturanlar da haftada bir kez tff veya hakem hakkında twit atan güzide kulüplerimiz. bu düzen değişmeli!!! diye isyan ederek bu düzeni değiştiremezsiniz. yapıcı, adil bir federasyon ve aklı başında, futboldan gelen yöneticiler gerekiyor.

    lütfen açın bir bakın west brownich albion'un twitter'ına mesela. kayıt olunduğundan beri bir kez hakem isyanı, federasyon isyanı, maç saati isyanı ne bileyim kırmızı kart isyanı var mı? takımlarda kırmızı kartını gören de efendi efendi oyundan çıkıyor, aleyhe penaltı verilince de kendi kendine üzülüp ceza sahasının dışına çıkıyorlar.

    biz sosyal medyada takımı öğütlerken bile (?) hakemi baskı altına almaktan falan bahsedip duruyoruz.

    ayrıca kusura bakmayın ama ibrahim o dirseği muhammed'e vursa ve sarı kart alsa burada çığlıklar atar ve yönetimimiz yine ''nerede kırmızı kart'' twiti atardı. bundan herkes emindir. var mı aranızda ''hayır ben isyan etmezdim, sarı kart doğru karar derdim'' diyebilen?

    korkunç bir işleyiş yüzünden lig her geçen an daha berbat bir yere ilerliyor. avrupa takımları 90 dakikada iflahımızı şaşırtıyor ve biz her sene daha geriye gitmeye devam ediyoruz. boktan öte bir yorumcunun istifası bile kulüpleri tedirgin ediyor. düzenin ne kadar leş olduğunu buradan bile anlayabiliriz. 2 kelimeyi bir araya getiremeyen, kariyerinde 60 maça çıkmış bir adam alt tarafı.

    lig tv kapatmak için güzel bir zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın