resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 4597
    yapacağı açıklamada vatan millet edebiyatı yapacak ve birilerini fetöcü olmakla itham edecektir. ancak konunun bunlarla hiç bir alakası olmayacağından açıklamalarının hiç bir önemi olmayacak. erman hoca'nın hiç bir açığı yoktur ona bir şey diyemez. kesin ibrahim seten grubuna sallar onun da konuyla alakası yok.

    kardeşim sen siyasi yakınlık kolpasıyla veya bir kısım gerçekliğiyle futbol dünyasında faaliyetlerde bulunuyor musun? evet. konu bu kadar basit. git danışman ol o zaman bakanlıkta veya cumhurbaşkanlığı'nda. her karede sen çıkıyorsun karşımıza.

    yorumcu olarak zaten bir önemin yok artık, lig tv'nin ilk döneminde maç içi canlı yorumların güzeldi ama sonra bitti gitti. yıllardır türkiye ligi'ni bile doğru düzgün takip etmiyorsun, bırak dünya futbolunu.

    artık genç yorumcular öyle analizler yapıyorlar ki yıllanmış anadolu hocalarının hiç birinde öyle bir özellik yok. gidin bakın yılmaz vural'ın, güvenç kurtar'ın, reha kapsal'ın yorumlarına. kahvede konuşsalar dinlemezsin 10 dakika sonra.

    rıdvan dilmen de artık maksadını ve konumunu aşmıştır. herkes her şeyi görüyor ve rahatsız. ailenle, sevdiklerinle mutlu ol hoca. kurcalatmayacağız artık sana alttan alttan futbol dünyasını.

    menajerlik yapacaksan menajer ol, kurul atamak istiyosan tff başkanlığına aday ol, siyaset yapacaksan partiye katıl. ama yok öyle hepsini alttan yapmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın