resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 4594
    gün itibariyle ntv kanalında yaptığı spor yorumculuğu görevini bıraktığını açıklamış şahıs. bir de bildiri yayınlamış. bilgi ve belgelerle herşeyi açıklayacağım falan demiş. bekleyip göreceğiz.

    bence 2021-2022 sezonundan itibaren tff başkanlığına atanacaktır. yorumculuğu bıraktığı tarih de buna işaret ediyor. 2-3 ay sonra tff de seçimler var çünkü.

    atanmasa bile artık en azından tarafsız görünümlü taraflı yorumlarını duymak zorunda kalmayacağız. direk taraflı olacağı takım televizyonu veya exxen platformu üzerinden devam edebilir.

    spor yorumculuğu dediğimizde aşağıdaki gibi yorumlardır.

    galatasaray maçlarında olan herhangi bir pozisyon için: - kurala göre faul ama ben vermem.
    fenerbahçe maçlarında olan herhangi bir pozisyon için: - kurala göre faul değil ama ben hakem olsam kırmızı veririm.

    yıllar önce bir maçta yorumculuk yaparken gol olmadan 5 saniye önce " gol olur" demesinin ekmeğini senelerce yedi buna aşırı şaşırıyorum.

    05.03.2021 tarihli fotomaç gazetesinde erman toroğlu' nun yazdığı yazı yorumculuğu bırakmasında büyük etken olmuş olabilir. https://www.fotomac.com.tr/...citir-citir-yiyorlar

    yalnız şöyle bir durum var. erman toroğlu bunu yazmadan önce sezon başından * beri sosyal medyada rıdvan dilmen sezonu gibi benzetmeler yapılıyordu. 21.02.2021 fenerbahçe göztepe maçından 1 gün önce yine sosyal medyada maçın hakemi hüseyin göçek ile yemek yediği iddaa ediliyordu. merkez hakem kurulu başkanı serdar tatlı' nın göreve gelmesinde etkisi olduğu çok konuşuldu. kendisi de bir programında bu konu hakkında " çok iyi dostuz" gibi birşeyler söyledi.

    bu arkadaşın alametifarikası siyasi gücüdür. 2020-2021 sezonu başlamadan önce saray ziyaretlerine başlamıştı bile. vedat muriqi transferinin perde arkasında bulunan da kendisidir.

    bugünden itibaren perde arkasında daha aktif ve tehlikeli olacağına inandığım şahıs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın