• 25
    bu maça kadar kazanan 11'i bozmuyordu fatih hoca ve o 11 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçını kaybetti. merak ediyorum fatih hoca hala aynı 11'de ısrar mı edecek yoksa artık kerem gibi oyuncuları 11'de ya da daha uzun süreli izleyebilecek miyiz?

    mohamed de yok bu maçta. isim olarak elinde falcao varken falcao ile başlamak isteyecektir fatih hoca. ya da babel'i forvette oynatır.

    halil dervişoğlu covid-19'u atlatmasına rağmen son 2 maçta kadroda hiç yer almamıştı. bu maçta en azından yedeklerde başlar sanırım.

    feghouli ise oynamaya başlasın artık bir zahmet.

    beni korkutan sol bekte yine ömer bayram ile oynayacak olmamız ve sahamızın zeminin durumu.

    sivasspor ise yine rıza çalımbay'ın deyişiyle bu maça final maçı edasıyla hazırlanacaktır. gradel, fajr, yatabare, hakan arslan ve kayode tehlike yaratabilir. tabi bir de yedekten oyuna giren oyuncuları kone var.

    3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı mağlubiyeti iyi bir ders olmuştur umarım takım ve teknik heyet için. herkesi yeneriz biz iyi takımız düşüncesi yerini ligin dibindeki takıma yenilebiliyoruz düşüncesine bıraktı. bu sefer de aman yenilmeyelim diye maçlarda geri çekilen bir hal almayız umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın