• 446
    oynanan iyi ve kötü oyun sana galibiyet veya mağlubiyet, beraberlik getirir. tadından tuzundan bahsedersin ama arkadaş oynanan oyuna maçı “idare eden” 4-5 tetikçi teshir ediyorsa ve bunu aralıklı ama belli bir düzen içerisinde haftalar boyu uyguluyorsa ben burada kınama, açıklama değil direkt kelle isterim.

    fatih hoca maçtan sonra diyor ya “bir camia düşünün her hafta en üst sırada gündemdeler” sonuna kadar haklı. yıllardır aynı terane. değişen yok. değişmese bile emsal bir karar yok. emsal olsa diğer hafta maç yönetecek adam maça çıkarken iki kere düşünür. ulan bu devlet memurluğumu iyisiyle kötüsüyle 40 sene buradayız mantığı olsun. memurlukta bile kınama cezası, iş akti fesihe kadar yolu var. e dönüyorsun bakıyorsun milyon dolarların harcandığı, milyonlarca insanın zamanından, ekonomisinden ayırarak umutla stat da veya tv başında beklediği, haritada gösteremediğin ülkelerden keşfedilen insanların hayatlarını kazanmak uğruna ter döktüğü emek verdiği bir işi göz göre göre manipüle ediyorsun.

    acı olan şu ki, tüm bunlar yine konuşulup düzen böyle ne yaparsın. nasıl yenildi oğlum galatasaray hakem abi ya sorma muhabbetti yıllarca devam edecek. etmemesi için orta doğu zihniyeti ama başka tabir bulamıyorum, kelle gitmesi lazım. öyle çömez kellesi de değil. direkt net başta serdar çakır düzeni, dünya bilmem kaçıncısı oğlu ve diğer kaşarlaşmışların bavullarını verip rivadan def edilmesi gerek. edilmedikçe daha çok isyan ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın