• 440
    (bkz: #3117332)
    öncelikle bu ilk yarı sonundaki entryim maçla ilgili. oyun olarak vasat bile denilemeyecek bir seviyede oynadık. gördüklerimizi yazıyoruz sabaha kadar eksileyebilirsiniz. biz zaten en çok içimizdeki düşmanlardan çekiyoruz camia olarak.

    ama ne olursa olsun güzel futbol oynamasak bile galatasaray'ın biçilmesine hakemler tarafından doğranmasına susacak değiliz. sene başından beri hatta ve hatta 3 sezondur kurdukları organize kötülük artık ayan beyan ortada. her yerden saldırıyor, her yerden sanmayın ki bu sadece yalı çocuğunun imkanlarının kullanması değil.çok daha çetrefilli bir yapılanma var bu organize kötülük operasyonunda. vedat transferinde neden masadan kalktıysak çıksınlar açıklasınlar. galatasaraylılar bilsin kimlerle uğraşıldığını. sustukça daha çok üstüne gelirler bu kirli düzen zaten hep böyledir. zamanında yangın yerine çevirmedikleri için en başta bu yönetim suçludur gözümde. galatasaray'ın hakkını arayacaksınız arkadaş. canımız yanmış takım doğranmış takımın leblebi gibi gol atan forveti emsal pozisyonlara göre verilmeyen kartla cezalandırılmış, pfdk'dan 10 maç ceza çıkmayacağının garantisi yok. geç de olsa artık büyük tepkiler verilmeli ve o duruşta kararlı olunmalı. son olarak bugünkü yapılan operasyonun tetikçilerinin evlatlarından ailelerinden çıksın hakkımız.

    galatasaray'ın her galibiyeti hayırlıdır gözümde ama bazı mağlubiyetler hayırlı dediğimiz galibiyetlerden çok daha hayırlıdır. bu maçta galibiyetten daha hayırlı bir mağlubiyet olur bizim için inşallah... gereken dersler çıkarılır, camia artık bugün itibariyle kenetlenmeyi maksimum seviyeye taşıdı. elimizden geldiğinden fazla mücadele etmek gerekiyorsa onu da yapar bu takım bu hoca... sene sonunda allah'ın izniyle şampiyon oluruz...

    bunlar firavun, bunlar firavun ama her firavunun da bi musası vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın