resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 516
    galatasaray spor kulübü (çok) eski yöneticisi.
    yeni başkan adayı.

    daha dün bir bugün iki... adaylığını açıkladıktan sonra çılgın gibi eleştirildiği söylenip çılgın gibi savunma yarışına girilmiş. gereksiz işler.

    ben kendisine oy vermezdim ama yönetim kurulu listesi mevcut yönetim kurulu üyeleri düşünüldüğünde daha kariyerli isimler. ve yine bir ama var çünkü coğrafya kaderdir. şahsi kanaatim o isimler bu topraklarda değil de iskandinav ülkelerinde başarılı olacak isimler gibi duruyor. uçan kaçan listeler açıklanıyor sonra bir bakıyorsun "florya'da bi abdurrahim şart abi" muhabbeti yaparken buluyoruz kendimizi.

    ayrıca ben vaatlerden bıkmış biriyim. "gelecek yılların galatasarayını kuracağız" gibi içi boş dışı süslü laflara da tokum 25 yıldır farklı ağzılardan dinledik bunları.

    "kulübü mustafa cengiz batırdı" tayfasının adamı ve listesinde olan isimleri deli gibi savunup sonra millete "bilmiyorsunuz ! anlamıyorsunuz !" diye ayar vermeye çalışması komik tabi ama ona da alışığız.

    başlığına lig bitene kadar son yazışım. şuan gündemimiz bu olmamalı seçim atmosferine hayırlısyla bir girelim diğer adayları görelim ona göre yorumumuzu yaparız.

    bugünün derdi burak elmas ya da ahmet mehmet değil...
    (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı)
    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın